[yith_woocommerce_ajax_search]
Mangler din favorit? (Tip os)

Beskriv dit tip

Hvordan smager lakridste?

Ordet lakrids stammer fra et græsk ord, der betyder sød rod.

Lakridste er en kraftig brygning med sød og krydret smag fra lakridsroden. Grundet lakridsrodens sødme, oplever mange at få stillet deres sukkertrang efter at have drukket denne urtete.

Dens rige smag gør den til en af favoritterne blandt te-entusiaster.

Hvad er lakridsrod?

Lakrids er en bælgplante der vokser som en busk med smukke blå blomster. Roden af planten høstes til forskellige formål, oftest til tobak. 

Den vokser i Asien og Europa, især i sydøst. 

Lakridsroden er kendt for sin søde smag. Dette er på trods af, at der ingen sukker er i roden. Lakridsens søde smag stammer fra glycyrrhizin, der er kendt for at være op til 50 gange sødere end sukker.

Et univers af te

Alt om egyptisk te og 7 ting der vil blæse dig omkuld

Alt om egyptisk te og 7 ting der vil blæse dig omkuld

Udgivet Egypten er kendt som landet med dynastiske herskere, udsøgt arkitektur og en mystik, som ikke kan sammenlignes med noget andet land.  I senere år har Egypten tilpasset sig den vestlige verden mere, og landet har oplevet betydelige ændringer.  De to ting, som...

Mysteriet bag marokkansk te

Mysteriet bag marokkansk te

Udgivet Marokko er et smukt land fyldt med mystik og intriger.  Et af de store mysterier er hvor og hvornår Marokko opdagede teen.  Efter Marokko opdagede te, blev det hurtigt en vigtig del af landets kultur. I dag er Marokko berømt for sin egen blanding af grøn te,...

Pin It on Pinterest