Økologisk frugt te

Mangler din favorit? (Tip os)

Beskriv dit tip

FRI FRAGT

Ved køb over 599 kr.

Levering

2 - 5 hverdage

EU og Statskontrolleret økologi 
Økologiske Teer
Bæredygtig emballage

Klimavenlig og uden plastik!

Hvad er frugt te

Brugen af tørrede frugt i te, har længe været et populært alternativ til de rene teer. For frugt te er i virkeligheden ikke te, som vi kender det fra hvid, grøn, sort og oolong. Frugt te er nemlig ikke lavet udelukkende på blade fra tebusken, Camellia Sinensis.

Frugt teer er et populært alternativ til base i en iste. Disse frugtblandinger kan nemlig ofte med succes laves som iste. Der er mange fordele ved at drikke frugt te, da der er tale om tørret frugt og derfor også indeholder forskellige vitaminer og mineraler.

Populære ingredienster til smag omfatter kirsebær, æble, solbær, hindbær, appelsin, jordbær, fersken og blåbær. Mange frugt teer er lavet af kombinationer af frugt, urter og krydderier.

Man kan sågår tale om hybrider mellem rene teer og frugt teer. Når vi bruger ordet hybrid, er det fordi at der i visse varianter kan bruges frugt, eller urter, sammen med fx. en grøn eller sort te som base.

Hvordan laves frugt te

Frugt te laves ved at rive og skære de specifikke frugter i fine stykker, for derefter at lade dem tørre. I gennemsnit kan en frugt te indeholde op til ni ingredienser (nogle flere, andre færre), som alle spiller en afgørende rolle i teblandingens smagssammensætning.

På mange måder er frugt te betragtet som en ny variant i teverdenen. Disse er særligt populær hos børn og dem, der ønsker en sund velsmagende drik uden koffein.

Frugt te betragtes generelt en frisk og revitaliserende cocktail, der kan serveres både varmt og koldt.

I de varmere måneder tjener det som en perfekt cool-me-down, og når det bliver mere koldt, giver de en afslappende og opvarmende effekt til sanserne.

Et univers af te

Historien om hvor te kommer fra

Historien om hvor te kommer fra

Te stammer fra Camellia Sinensis (også kaldet tebusken) og kommer i mange forskellige varianter. Det er bladene fra denne busk, der bruges til at lave de forskellige varianter af te af. Disse tæller hvid te, grøn te, sort te og oolong te.

Fordele ved frugt te

Den fantastiske egenskab med frugt te er, at de ikke er alt for søde og stadig har alle de fordele, der kan findes i den rå form, ved at den anvendte frugt. Hertil kommer også at der er ingen tilsat sukker, da al sødme kommer fra de naturlige sukkerarter, som frugterne indeholder.

At vælge den te, der passer til din smag, kan være en positiv oplevelse. For når du går på opdagelse i udvalget. Kommer du til at prøve mange forskellige typer, med forskellige nuancer af smagsoplevelser.

I din søgning efter den perfekte te, er det vigtigt at tænke over mere end smag. Det er en almindelig fejl, at antage, at frugt te kun kan drikkes. Hvilket ikke er tilfældet, det kan nemlig også bruges på mange andre måder, fx til madlavning til ting som desserter, smoothies og is.

Alle opskrifterne på frugt teerne er specielt sammensat for at bringe det allerbedste fra naturen og videnskab sammen, for at give dig den allerbedste te-smagoplevelse.

Pin It on Pinterest