JYYNA

JYYNA er et bæredygtigt dansk tebrand med en Nordisk DNA. Vores målsætning er at skabe enestående naturlige smags-oplevelser uden at drive rovdrift på naturens ressourcer.

Vores fokus er derfor på at skabe en virksomhed, som er bæredygtig i alle dens processer, netop for at bekæmpe ophobning af skrald og plastik i verdenshavene, samt passe på naturen og dens øko-miljø.

Navnet JYYNA er skabt på baggrund af et ordspil mellem unity (sammenhold) og tea. Hvis du siger dette hurtigt tre gange, så lyder det som JYYNA tea og dermed var JYYNA skabt.

Udvalg

  • Certificerede økologiske teer.
  • 200+ varianter tilgængelig.
  • Hvid, grøn, sort, oolong te, frugt te og urtete.
  • Uden allergerner, GMOfri, laktosefri, glutenfri, vegansk, uden sprøjtegifte

Bæredygtighed

Vores fokus er at skabe en 100% bæredygtig virksomhed. Vi arbejder derfor indgående med FN’s verdensmål nr.12, som beskæftiger sig med ansvarligt forbrug og produktion.

Vores fokus er på at reducere affaldsmængden gennem forebyggelse, reduktion, genvinding og genbrug. Så vi kan blive Danmarks (måske verdens) første 100% bæredygtige virksomhed.

Det er netop derfor vi arbejder ud fra disse kriterier omkring bæredygtighed, så de bliver integreret aktivt i vores processer og det fundamentet der er JYYNA – Hele vejen fra tebusk til tekop.

Derfor er det vigtigt for os, at dette også afspejler sig i vores valg af både leverandører og samarbejdspartnere.

Bæredygtighed

  • 80% af alt vores inventar på kontoret er genbrug eller refurbished
  • Alt emballage er bionedbrydelig og industriel komposterbart
  • Alt emballage er uden plastik
  • Kassefyld er bionedbrydelig og kan hjemme-komposteres
  • Hjemmesiden kører på vindenergi
  • Fragt-kasser er lavet af genbrugspap

Nydelse og smag er centralt

Smag og nydelse er drivkraften bag den sanselige og sjælelige velvære te kan give, og oplevelsen skal strække sig længere end det vi smager med tungen. Det er helt centrale værdier, når vi udvælger vores teer. 

Alle vores teer i vores sortiment er særligt udvalgt og vi har derfor heller ikke en variant, som vi ikke selv har smagt, godkendt og forelsket os i.

 

Fællesskab

Vi ønsker at bidrage til de fællesskaber, som også har et ønske om at sætte fokus på bæredygtighed. Både som grundprincip, men også som en nødvendighed mellem menneske og natur.

For os er det også at være en inspiration, både for dem som drikker vores te, men også inspirere andre virksomheder til at udvikle og sælge produkter, som bidrager til at klodens natur fortsat kan bringe os glæde og gavn.

Derfor er det skrevet ind i vores vedtægter, at vi bruger primært vores overskud på at fremme sociale formål, reinvestere i egen virksomhedsprocesser eller i andre socialøkonomiske virksomheder.

Teamet

thumb_01_60_60Michael Rurup Andersen

Founder | Administrerende direktør

Te er mystisk og fyldt med hemmeligheder fra en svunden tid og fyldt med fantastiske og spændende smagsoplevelser

PResse og nyheder

5 hemmeligheder om vores klimavenlige og bionedbrydelige emballage

5 hemmeligheder om vores klimavenlige og bionedbrydelige emballage

Vores emballage certificeret organisk bionedbrydelig og industriel komposterbart. Hvilket betyder, at emballagen skal leve op til en række strenge EU-standarder, der sikrer kvalitet og nedbrydelighed går hånd-i-hånd. Læs om processen, kravene og meget mere …

Praktikant til Webudvikling og webdesign

Praktikant til Webudvikling og webdesign

Jobopslag Praktikant til webudvikling og webdesignEr du vores kommende praktikant? Vil du gerne udvikle dine evner inden for webudvikling, grafiskdesign og webdesign, samtidig med at lære de nyeste tekniker indenfor digital marketing, SEO, online annoncering og...

Kreativ kommunikatør og sprog-nørd søges [Praktikstilling]

Kreativ kommunikatør og sprog-nørd søges [Praktikstilling]

Jobopslag Kreativ kommunikatør og sprog-nørd søges [Praktikstilling] Elsker du at lave skriftlig og visuel kommunikation? Du vil lære at udtænke strategi, og kommunikations-koncepter, samt eksekvere på disse. Du vil lære hvordan man sikrer at forretnings-forståelse og...

Medlem af

dansk industri logo
lille webshop mearket
miljoevenlig pakning

Pin It on Pinterest