JYYNA
et Dansk tebrand

JYYNA er et socialøkonomisk bæredygtigt dansk tebrand med en Skandinavisk DNA. Vores målsætning er at skabe enestående naturlige smags-oplevelser uden at drive rovdrift på naturens ressourcer.

Vores fokus er derfor på at skabe en virksomhed, som er bæredygtig i alle dens processer, netop for at bekæmpe ophobning af skrald og plastik i verdenshavene, samt passe på naturen og dens øko-miljø.

Navnet JYYNA er skabt på baggrund af et ordspil mellem unity (sammenhold) og tea. Hvis du siger dette hurtigt tre gange, så lyder det som JYYNA tea og dermed var JYYNA skabt

Udvalg

  • Certificerede økologiske teer.
  • 200+ varianter tilgængelig.
  • Hvid, grøn, sort, oolong te, frugt te og urtete.
  • Uden allergerner, GMOfri, laktosefri, glutenfri, vegansk, uden sprøjtegifte

Nydelse og smag er centralt

Smag og nydelse er drivkraften bag den sanselige og sjælelige velvære te kan give, og oplevelsen skal strække sig længere end det vi smager med tungen. Det er helt centrale værdier når vi udvælger vores teer. 

Alle vores teer i vores sortiment er særligt udvalgt og vi har derfor heller ikke en variant, som vi ikke selv har smagt, godkendt og forelskes os i.

 

Socialøkonomisk og bæredygtig

Som socialøkonomisk virksomhed arbejder vi indgående med FN’s verdensmål nr.12, som beskæftiger sig med ansvarligt forbrug og produktion.

Vores fokus er, på at reducere affaldsmængden gennem forebyggelse, reduktion, genvinding og genbrug.

Disse kriterier arbejder vi aktivt med i vores processer og er fundamentet i hele tankegangen bag JYYNA. Hele vejen fra mark til kop.

Derfor er det vigtigt for os, at dette også afspejler sig i vores valg af både leverandører og samarbejdspartnere.

Fællesskab

Vi ønsker at bidrage til de fællesskaber, som også har et ønske om at sætte fokus på bæredygtighed. Både som grundprincip men også, som en nødvendighed mellem menneske og natur.

For os er det også at være en inspiration, både for dem som drikker vores te, men også inspirere andre virksomheder til at udvikle og sælge produkter, som bidrager til at klodens natur fortsat kan bringe os glæde og gavn.

Derfor er det skrevet ind i vores vedtægter, at vi bruger primært vores overskud på at fremme sociale formål, reinvestere i egen virksomhedsprocesser eller i andre socialøkonomiske virksomheder.

Bæredygtighed

  • 80% af alt vores inventar på kontoret er genbrug eller refurbished
  • Alt vores emballage er bionedbrydelig og industriel komposterbart
  • Alt vores emballage er uden plastik.
  • Vores kassefyld er bionedbrydelig og kan hjemme-komposteres.
  • Vores website kører på vindenergi og er derfor CO2-neutralt
  • Vores forsendelseskasser er lavet af genbrugspap.

Vi er

thumb_01_60_60Henriette Grauslund

Co-Founder | Marketing og innovations direktør

Jeg elsker te. Ayurveda Chai og Sarah er mine personlige favoritter.  De er fyldt med dybde og god smag – en helt igennem skøn smagsoplevelse. 

thumb_01_60_60Michael Rurup Andersen

Co-Founder | Administrerende direktør

Te er fantastisk spændende ting. Te er mystisk og fyldt med hemmeligheder fra en svunden tid og fyldt med oplevelser, der fortjener at blive gjort tilgængelig til glæde og gavn for alle.

PResse og nyheder

Praktikant til Webudvikling og webdesign

Jobopslag Praktikant til webudvikling og webdesignEr du vores kommende praktikant? Vil du gerne udvikle dine evner inden for webudvikling, grafiskdesign og webdesign, samtidig med at lære de nyeste tekniker indenfor SEO, online annoncering og inbound marketing? Så er...

Praktikant til online markedsføring og kommunikation

Jobopslag Praktikant til markedsføring og kommunikation Er du vores næste praktikant? Vil du gerne udvikle dine evner inden for online kommunikation og markedsføring gennem sociale medier, influencer outreach og digital PR? JYYNA er et fremaedstormende socialøkonomisk...

Medlem af

sif urtete

Få 10% på dit næste køb

Få 10% rabat på dit næste køb, ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Du vil få tilsendt rabatkoden med det samme efter tilmelding.

Du har nu skrevet dig op til nyhedsbrevet og modtager rabatkoden indenfor et par minutter

Pin It on Pinterest