Betingelser for nyhedsbrev

Ved tilmelding til nyhedsbrevet giver du samtykke til at JYYNA må tage kontakt og/eller sende dig relevante tips, tricks og guides, samt andet markedsføringsmateriale via dine opgivne oplysninger.

Du kan altid nemt og gratis afmelde dig igen, og alt data omkring din tilmelding vil samtidig blive slettet.

 

Indhold & frekvens

Indholdet af nyhedsbrevet består typisk af artikler fra bloggen, eller nyheder som er relevante.

Frekvensen på disse nyhedsbreve varierer afhængigt af hvor ofte der bliver lagt nye artikler på bloggen, men typisk vil dette blive udsendt én gang om måneden.

 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger såsom email og navn, indsamlet i forbindelse med nyhedsbrevet, download, køb eller e-bøger mv, afgives aldrig til tredjepart.

Dette gøres kun hvis brugeren selv har givet specifik skriftlig tilladelse hertil (denne tilladelse er ikke omfattet nærværende betingelser og skal derfor indsamles separat – hvilket påhviler JYYNA).

Oplysninger indsamlet i forbindelse ved registrering, køb, download af eller deltagelse i en undersøgelse m.v.  anvendes kun til at få større kendskab til de respektive brugere af hjemmesiden og sikre at disse modtager relevant indhold, samt at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse.

Dette kendskab anvendes til at forbedre nuværende produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der tilpasses således at dette altid er relevant for brugerne.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@jyyna.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udlevering

Ønsker du adgang til de oplysninger jyyna.dk har registreret om dig, skal du rette henvendelse på kontakt@jyyna.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Juridisk navn: JYYNA IVS
CVR-nr: 38569244
Selskabsform: Iværksætterselskab
Adresse: Farverland 4, 2600 Glostrup
Etableringsår:12-04-2017

Pin It on Pinterest