[yith_woocommerce_ajax_search]
Mangler din favorit? (Tip os)

Beskriv dit tip

Hvad er iste?

Iste er en kold eller nedkølet form for te. Den drikkes normalt af et glas fyldt med isterninger på en varm sommerdag og er en favorit blandt mange tedrikkere.

Det siges at Isteen har sin oprindelse i South Carolina i USA i slutningen af 1790’erne. Den blev dog først rigtig populær i 1880’erne, da det blev vedtaget i Kongressen at begynde at støtte indsatsen.

Iste har været skrevet ind i engelske og amerikanske kogebøger siden 1839.

Iste er kommet langt siden 1800-tallet og blevet en almindelig og populær drik, der ikke længere kun drikkes af det øvre samfundslag.

Hvordan fremstilles iste?

Iste er langt mere end bare is, te, sukker og et stykke citron eller mynte. 

Iste laves på mange forskellige måder. Vi foreslår at du fylder en gryde med vand og opvarmer vandet til 90 grader. Derefter tilsætter du 1,5 teskefuld af din foretrukne teblanding – frugt- og urteteer er populære til iste. Dernæst bør du lade teen brygge i min. 10 minutter i det 90 grader varme vand, før du nedkøler den i køleskabet. Til slut serveres den med isterninger. 

Vil du have konkrete råd og opskrifter på iste? Besøg vores blogopslag: Hvad er iste? + 5 sukkerfri og koffeinfri opskrifter på Ice Tea.

Et univers af te

Pin It on Pinterest