Økologisk julete der varmer

Mangler din favorit? (Tip os)

Beskriv dit tip

FRI FRAGT

Ved køb over 599 kr.

Levering

2 - 5 hverdage

EU og Statskontrolleret økologi 
Økologiske Teer
Bæredygtig emballage

Klimavenlig og uden plastik!

Nyd JYYNAS økologiske juleteer

Der er ikke noget bedre end en te der får hele stuen til at dufte af jul. Julete er en tradition i rigtig mange hjem, derfor har vi gjort os umage med at vælge de helt rigtige juleteer, som hele familien vil kunne nyde rundt om pejsen.

Historien om julte og hvordan teselskber er blevet så populære

Juleølen har eksisteret længe før juleteen. Juleteselskaberne blev opfundet i det 18. århundrede, i håb om at reducere alkoholforbruget i juletiden. Det var nemlig sådan, at i gamle dage var juletiden også den tid på året, hvor flest drak sig fulde. 

I midten af 1800-tallet begyndte en te-bevægelse med det formål at skifte juleølen ud med juleteen. Medlemmer af bevægelsen afholdte store fester med flot pynt, snacks og massere af te samt foredrag om alkoholikere og lykken ved et alkoholfrit liv. Disse fester blev populære blandt det øvre borgerskab i Storbritannien. 

Legenden fortæller, at hertuginden af ​​Bedford var grunden til, at denne traditionen blev så populær, efter hun selv begyndte at invitere sine venner til teselskaber.

Teselskaberne er i dag spredt ud over hele verden.

Et univers af te

Begynderguide til hvad er hvid te

Begynderguide til hvad er hvid te

En gammel kinesisk legende beretter, at hvid te blev høstet af jomfruer, i hvide klæder, med små fine guldsakse, i det tidligste morgengry, på nogle ganske få udvalgte forårsdage. Dine form for te har siden gennemgået en fantastisk forvandling.

Hvordan laves og fremstilles te fra tebusken?

Hvordan laves og fremstilles te fra tebusken?

Te laves populært sagt på to forskellige måder, den ortodokse metode (typisk brugt ved løs te) og CTC-metoden (til teposer). Fremstillingen af te er dog ikke en simpel process og kræver eksperise i alle led, og kan variere fra kultur til kultur.

Pin It on Pinterest