[yith_woocommerce_ajax_search]
Mangler din favorit? (Tip os)

Beskriv dit tip

Historien om julete

Juleølen har eksisteret længe før juleteen. Juleteselskaberne blev opfundet i det 18. århundrede, i håb om at reducere alkoholforbruget i juletiden. Det var nemlig sådan, at i gamle dage var juletiden også den tid på året, hvor flest drak sig fulde. 

I midten af 1800-tallet begyndte en te-bevægelse med det formål at skifte juleølen ud med juleteen. Medlemmer af bevægelsen afholdte store fester med flot pynt, snacks og massere af te samt foredrag om alkoholikere og lykken ved et alkoholfrit liv. Disse fester blev populære blandt det øvre borgerskab i Storbritannien. 

Legenden fortæller, at hertuginden af ​​Bedford var grunden til, at denne traditionen blev så populær, efter hun selv begyndte at invitere sine venner til teselskaber.

Teselskaberne er i dag spredt ud over hele verden.

Et univers af te

Din guide til den perfekte kop te

Din guide til den perfekte kop te

UdgivetDen perfekte kop te må siges at være svær at mestre. Der er mange faktorer, der spiller ind. Du skal tage højde for både smag, trækketid, dosering, temperatur, kvalitet og en masse andre variable.Hvordan brygger du den perfekte kop te? Der findes ikke et...

Koffeinfri og sukkerfri opskrift på chai latte

Koffeinfri og sukkerfri opskrift på chai latte

UdgivetChai latten, som vi kender den i dag, stammer fra Indien. En traditionel kop chai te fra Indien består af sort te tilføjet krydderier, mælk og sukker. Langt størstedelen af alle chai teer, især dem i Indien, er også chai latter, da de altid indeholder mælk. Der...

Pin It on Pinterest